Excessief gebrek aan “governance” bij kerkleiding lijkt debet te zijn aan asbestschandaal Nieuwegein

_TB07100 - Version 3

Het apostolaat bij de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland staat voor een bestuurlijk failliet. Het bestuurslid, de opziener Ruud Vis, moest in Nieuwegein kennelijk fungeren als haar katvanger. Maar dat liep uit op een catastrofe. Betrokkene richtte met het milieudelict een gevaarzetting aan voor zowel vrijwillige klussers als omwonenden en liet daarmee ongehinderd de sporen achter als van een brokkenpiloot. Zou dit de “werkelijkheidservaring” zijn die de aangesloten leden schijnbaar nodig hebben om het ze aangeprate onbegrensde vertrouwen in hun almachtige zogenaamde apostelen eindelijk vastberaden en effectief te doen saneren?

Klik HIER om verder te lezen…

Amersfoort, 29 april 2016
TjerkB