eurotsunami rolt in NAK-schatkist

Uiteenlopende onderwerpen m.b.t. het apostolische geloofsleven
Plaats reactie
zefyr
Berichten: 509
Lid geworden op: ma 06 dec 2010, 19:00

eurotsunami rolt in NAK-schatkist

Bericht door zefyr »

Praktisch apostolisch-zijn is ook de methode van 'follow the money' toe te passen op de NAK.

Op dit forum/deze website en andere fora/websites is in de afgelopen jaren uitgebreid aandacht besteed aan de miljoenen verslindende projecten van de NAK-leiding. Miljoenen euro's zijn in damp opgegaan als gevolg van onbehoorlijk bestuur en incompetentie. Toch blijkt dit de financiele positie (op geconsolideerde basis) van de NAK amper of niet in gevaar te brengen. In de Unsere Familie (5. Dezember 2012, S.40) wordt in een summier/beknopt financieel overzicht duidelijk gemaakt, dat bij de afsluiting van het boekjaar 2011 ruim 27 miljoen euro aan de reserves zijn toegevoegd. 'The big picture' is dat de leegloop in het 'oude' Europa niet te stuiten is, maar de desinvesteringen, o.a. verkoop van kerkgebouwen, een flinke duit opleveren. Per saldo gaat het de NAK naar den vleze. De NAK-top kan de champagneflessen met een gerust ontkurken en zichzelf trakteren op een heerlijke sigaar en een vette bonus. Zaken zijn zaken!
Gebruikersavatar
willempower
Berichten: 461
Lid geworden op: vr 12 dec 2008, 21:25

Re: eurotsunami rolt in NAK-schatkist

Bericht door willempower »

@ zefyr

Zaken zijn zaken .

De champagne heeft weer rijkelijk gevloeid in Suriname , daar zien we het het niet , moet wel in het geniep feestjes bouwen aan het strand .
Je neemt een notarisje mee en de vrouwen zijn er wel , geen water naar de zee dragen zei Theo altijd , en genieten van het offergeld , waar is het anders voor .
N.A.K. Nieuwe Advocaten Kerk
Mocht iemand vinden dat ik iets mis heb stuur dan even een bericht ,met verbeterde tekst .ik wil niet zoals de kerkleiding liegen in naam van Leber,dat doet Kleene wel ,als een blind paard navolgen noemen ze dat .
Plaats reactie