NAK Roden blijft gehuisvest in duivenhok tot kerstdagen 20..

Uiteenlopende onderwerpen m.b.t. het apostolische geloofsleven
basis
Berichten: 142
Lid geworden op: ma 01 nov 2010, 14:16

Kerkje in Roden in juli gereed!

Bericht door basis »

http://www.nak-nl.org/joomla/index.php? ... Itemid=832

Bovenstaande link voert (hoop ik) naar de site van NAK-Nederland waarop het bericht dat het Nieuwe NAK locaaltje dat gebouwd wordt te Roden in juli van dit jaar klaar zal zijn.
Dit is dan net op tijd voor het charme-offensief van districtsapostel Brinkman die zo snel mogelijk alle Nederlandse broeders en zusters de kans wil geven hem te leren kennen.
Daarom zal hij op zondag 10 juli een grote dienst houden voor de beide districten Groningen en Assen en wel in.....Inderdaad Roden.

Het heeft er alle schijn van dat de NAK hiervoor in Roden een kerk (of sporthal of zoiets) zal huren om alle broeders en zusters in onder te brengen
Er zal niet aan het altaar vertaald hoeven te worden want (naar het schijnt) heeft apostel Brinkman een cursus Nederlands gevolgd, wat hem uiteraard siert!
Hiermee is de eerste goodwill binnen, het is vervolgens natuurlijk een mooie reclame dat in een sterk ontkerkelijkend tijdsgewricht de NAK in Roden dan een nieuwe kerk in gebruik neemt.
Uiteraard word apostel Brinkman hier vol trots op gewezen en rondgeleid en mag hij misschien nog wel een zegen over het gebouwtje uitspreken.
Alles is al bedacht: een stuk in de Onze Familie over de geruisloze transitie in Holland met blije gezichten rondom een nieuw gebouw.

"All is well in the State of..." (vrij naar Shakespeare)

Overigens vermeld het artikel dat het kerkje gebouwd word naar een voorbeeld van Den Helder dus is het gewoon: PREFAB-building .....armoe troef dus!
Daar heeft geen architekt van naam aan te pas hoeven komen.
Glas-in-lood: te duur!
Torentje? Overbodig!
Eikenhouten banken of beukenhouten? Doe maar 45 stoeltjes.
Pijporgel? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !
Iets van kunst erin? Dat snappen de broeders en zusters toch niet.

Heeft U niet iets kant-en klaars?
Plaats reactie