Pagina 1 van 1

Spraakmakende Open Dag

Geplaatst: wo 22 sep 2010, 19:13
door BakEenEi
@ all

Dit o.m. was erover te lezen in de locale weekkrant van 16 november 2009:
Open dag Residence Eimersstaete groot succes


Er waren ongeveer 60 geïnteresseerden die in de loop van de dag gebruik maakten van de gelegenheid om kennis te maken met Residence Eimersstaete en de medewerkers. Na genoten te hebben van een kopje koffie met een stuk appeltaart, speciaal voor deze gelegenheid gebakken door huiskok R. Snellebrand, volgde een rondleiding door het gloednieuwe gebouw. De bezoekers waren onder de indruk van de sfeervolle inrichting van de gezamenlijke ruimten. Ook de appartementen oogstten veel lof.

Onder de bezoekers bevond zich ook een aantal buurtbewoners. Zij kwamen langs om een kijkje te nemen bij hun nieuwe buur. Omdat ze de bouw van dichtbij meegemaakt hadden, waren ze nieuwsgierig naar het resultaat. En dat viel hen niet tegen. Een van de buurtbewoners vertelde: “Hier was eerst een kaal stuk grond. We zijn blij dat er nu een mooi gebouw staat, dat binnenkort bewoond gaat worden. Die gezelligheid is een aanwinst voor de buurt.”

Dankzij de inspanningen en het enthousiasme van directeur R. Vis, F. en J. Schouwenaar, P. van de Hul en zijn echtgenote werd deze dag een groot succes. Speciale dank is verschuldigd aan de woordvoerster van Curadomi Thuiszorg, die de mensen met vriendelijke deskundigheid informeerde over het zorgaanbod.

Zie http://www.plaats.nl/gemeente-arnhem/ni ... ot-succes/
Wat is er bekend over het lot van de genoemde werknemers, nu het project wordt geplaagd door leegstand?

Groet,
BakEenEi